FONTOS Háborús eszkaláció, egyelőre szóban
 
Előfizetői tartalom

Lecsapott a NAV egy férfira, aki ékszereket árult közösségi oldalak piacterén: 25 millió forintnyi adót kell bevallania

MTI
Apja cégének tulajdonában lévő arany ékszereket adott el számla és nyugta nélkül közösségi médiás felületeken egy férfi; a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ellenőrzése nyomán a 60 millió forintnyi forgalom után 25 millió forint adót kényszerült bevallani, és a számla- és nyugtakibocsátási kötelezettség elmulasztása miatt bírságot kellett fizetnie.

A NAV csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: az értékesítésre vonatkozó szabályokat az internetes áruházakban, a közösségi oldalak piacterein is be kell tartani. Folyamatosan figyelik és ellenőrzik ezeket az adásvételi csatornákat is - tették hozzá. Kapcsolódó cikkünk 2024. 03. 13. Figyelmeztet a NAV: fontos határidő közeleg azoknak, akik postán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés