Előfizetői tartalom

Magyarországon is jelenlévő lengyel multit támadott meg a rettegett Hindeburg - Zuhan az árfolyam

Portfolio
A lengyel divatcég, a Reserved, a Mohito, a House, a Cropp és a Sinsay márkáiról ismert LPP részvényárfolyama közel 27 százalékot zuhant, miután a Hindenburg Research közzétett egy jelentést, amelyben állításokat tett a vállalat oroszországi eszközeinek eladásáról, és közölte, hogy short pozíciót vett fel az LPP részvényeiben.

A Hindenburg Research részletes anyagot tett közzé azzal kapcsolatban, hogy a hivatalos bejelentésekkel szemben hogy nem vonult ki Oroszországból az LPP nevű divatcég, amely Magyarországon is jelen van például a Reserved márkáján keresztül. 2022. április 28-án az LPP bejelentette, hogy Oroszországtól való elhatárolódását tervezi az oroszországi részlegének eladásával....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés