Előfizetői tartalom

Hiába a klímavédelmi intézkedés Amerikában, a bíróság az olaj- és gázipari vállalatoknak kedvezett

Portfolio
Egy amerikai szövetségi bíróság ideiglenesen felfüggesztette az Értékpapír-tőzsdefelügyeletnek azon új előírásait, amelyek szerint a tőzsdei vállalatoknak részletesen tájékoztatniuk kell az éghajlatváltozásból eredő üzleti kockázataikról. A lépéssel támogatnak két olaj- és gázipari vállalatot, amelyek a szabályokat költségesnek és önkényesnek ítélték - számolt be a The New York Times.

Egy amerikai szövetségi bíróság ideiglenesen megállította az Értékpapír-tőzsdefelügyelet (S.E.C.) által bevezetett új előírásokat, amelyek szerint a tőzsdén jegyzett cégeknek részletesen tájékoztatniuk kell az éghajlatváltozás üzleti kockázatairól. Ez a döntés két olaj- és gázipari vállalat érdekében született, amelyek a szabályozást költségesnek és indokolatlannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés