Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson az S&P 500, csúnya mínuszban a kriptók

Portfolio
Visszafogott emelkedéssel telt a kereskedés az európai piacokon, az USA tőzsdéin pedig a vegyes nyitást követően fokozatosan javult a hangulat, a Dow vezette az emelkedést, az S&P 500 azonban új történelmi csúcson zárt. A nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

2024. március 19. 21:00 Megosztás Itt a vége A Dow Jones 0,8, az S&P 500 0,6, a Nasdaq pedig 0,4 százalékos emelkedéssel zárta a hét második kereskedési napját. Az S&P 500 ráadásul a mai emelkedéssel új történelmi csúcson zárt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés