Előfizetői tartalom

A magyar piacon is inkább kivártak ma a befektetők

Portfolio
Ma gyakorlatilag egész nap oldalaztak a tőzsdék, nem csak Európában, de jelenleg az Egyesült Államokban is ez látszik, a befektetők ugyanis kivárnak a Fed este érkező kamatdöntése előtt. Ezzel összhangban a magyar piacon sem láttunk jelentős elmozdulásokat, a BUX gyakorlatilag a tegnapi záróértékétől kevesebb mint 50 pontra fejezte be a mai kereskedést. 

Ma a BUX-index 0,1 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés