Előfizetői tartalom

Hivatalos: tömegeket mozgatott meg a lakásbiztosítási kampány, itt vannak az MNB friss számai

A március 17-ei adatok szerint 100 ezer szerződéskötést hozott az idén először meghirdetett márciusi lakásbiztosítási kampány, ebből 36 ezer a nettó növekmény. További 61 ezren átdolgozták meglévő lakásbiztosításukat, a minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások (MFO) aránya pedig az új szerzésben 22%-ra nőtt – derült ki az MNB mai sajtótájékoztatóján, amelyen bejelentették: új MNB-indexet indítanak a lakásbiztosítási díjak alakulásáról.

Indul az MNB Lakásbiztosítás-indexe Kandrács Csaba alelnök a sajtótájékoztatón elmondta: támogató felügyeletként kívánnak részt venni a biztosítási szektor folyamataiban. A lanyha versenyt és magas piaci koncentrációt mutató lakásbiztosítási szegmenst már évek óta figyelemmel követik, és kiemelt céllá vált az ügyfélérték növelése. E részpiac fejlesztését szolgálta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés