Előfizetői tartalom

A többség már hetente bankkártyázik, alig vannak kizárólag készpénzezők Magyarországon

Portfolio
A mintegy 97%-os hazai bankkártya penetráció mellett tovább nőtt és eléri a 63 százalékot azok aránya, akik elmondásuk szerint egy héten többször is bankkártyával fizetnek a boltban, a kártyát napi szinten használók aránya pedig már 23% - derül ki a Mastercard friss kutatásából. Az eredményekből arra is fény derült, hogy minden tizedik magyar már neobanki ügyfél is, és hogy már a magyarok egyharmada kezdeményezett tavaly mobilfizetést.

Financial IT 2024 A legforróbb payment trendekről szó lesz a Portfolio Financial IT konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Itthon és külföldön is többen és többször fizetnek kártyával A Mastercard ma publikálta Bankkártya Használati Szokások és Attitűdök című kutatásának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés