Előfizetői tartalom

Cégekre szabott AI-modellt fejleszt, megőrülnek a befektetők ezért a startupért

Portfolio
A Cohere, egy mesterséges intelligencia alapmodellt fejlesztő startup, amely az OpenAI ChatGPT-jével versenyez, előrehaladott tárgyalásokat folytat egy 500 millió dolláros tőkebevonásról, körülbelül 5 milliárd dolláros értékelés mellett - értesült a Reuters. Az AI-ban rejlő üzleti lehetőségekről, gyakorlati tapasztalatokról és a legjobb implementációs gyakorlatokról a Portfolio április 23-án konferenciát szervez, regisztráció itt!

AI in Business 2024 Mire jó és hogyan vezessünk be AI-megoldásokat üzleti környezetben? Erről lesz szó április 23-án a Portfolio AI in Business rendezvényén. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A torontói székhelyű AI-vállalat éves szintű árbevétele ebben a hónapban 22 millió dollárra nőtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés