Felfordulás lesz a budapesti közlekedésben
Üzlet

Felfordulás lesz a budapesti közlekedésben

MTI
Labdarúgó-mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz hétfőn és kedden Budapest VII., VIII. és XIV. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott jövő kedden Koszovó ellen játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában.

A közlemény szerint tilos megállni március 25-én 20 órától március 26-án 23 óráig a VII. és VIII. kerületében a Verseny utca mindkét oldalán a Dózsa György út és a Thököly út között.

Nem lehet majd megállni március 26-án 8 órától 23 óráig a VII., a VIII. és a XIV. kerületben a Dózsa György út mindkét oldalán a Kerepesi út és a Thököly út között; a Dózsa György út, Kerepesi út és az Ifjúság útja kereszteződésében található murvás parkoló területén; az Asztalos Sándor út mindkét oldalán a Kerepesi út és a Salgótarjáni utca között; az Ifjúság útja mindkét oldalán; a Kerepesi út, az Ifjúság útja, a Papp László Budapest Sportaréna mélygarázshoz vezető szervizút - hotel oldalában - és a Puskás Ferenc Stadion metrómegálló által határolt területen.

Megállási tilalom lesz a Stefánia út mindkét oldalán, valamint a szervizúton a Hungária körút és a Thököly út között; a Szabó József köz mindkét oldalán; a Radovic Dusán köz mindkét oldalán; a Szabó József utca mindkét oldalán az Istvánmezei út és a Thököly út között; a Cházár András utca mindkét oldalán a Thököly út és az Istvánmezei út között; az Istvánmezei út mindkét oldalán a Szabó József utca és a Thököly út között; a Jobbágy utca mindkét oldalán a Verseny utca és a Dózsa György út között és a Mogyoródi út, Hungária körút és az Utász utca közötti murvás parkolóban.

Mint írták, szakaszosan és időszakosan lezárják majd március 26-án 16 órától 23 óráig a VII., a VIII. és a XIV. kerületben a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között; az Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között; a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között; az Egressy utat a Stefánia út és a Hungária körút között; a Szabó József utcát az Istvánmezei út és a Thököly út között; a Cházár András utcát a Thököly út és az Istvánmezei út között; az Istvánmezei utat a Szabó József utca és a Thököly út között; a Jobbágy utcát a Verseny utca és a Dózsa György út között és a Verseny utcát a Dózsa György út és Thököly út között.

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tőzsde