Előfizetői tartalom

Gyorsabban tölthető akksikat tervez közösen a Tesla és a CATL

Portfolio
A CATL új, gyorsabban tölthető akkumulátorok fejlesztésén dolgozik a Teslával, miközben Elon Musk cége egy 25 ezer dolláros elektromos autó piacra dobásával erősítené piaci pozícióját az erősödő verseny közepette. A CATL további autógyártókkal is együttműködik és globális terjeszkedésre törekszik, figyelembe véve a geopolitikai kihívásokat - közölte a Bloomberg.

A CATL fejlesztéseket végez a Tesla számára, hogy gyorsabban tölthető akkumulátorokat dobjanak piacra. Ezzel a lépéssel a Tesla célja, hogy megőrizze piaci pozícióját, amit egy 25 ezer dolláros elektromos autó piacra dobásával erősítene - tudta meg a Bloomberg. Robin Zeng, a CATL milliárdos elnöke a Bloomberg Newsnak adott interjúban megerősítette, hogy vállalata beszállít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés