Előfizetői tartalom

Szomorkás volt a nap az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Felemás hangulat uralkodik a globális részvénypiacokon, és az európai tőzsdéken is vegyes a kép, kis elmozdulások látszanak, és nincs határozott irány. A magyar részvénypiacon rövid lesz a hét a húsvéti ünnepek miatt, pénteken már nincs kereskedés, de addig lesznek izgalmak, kedden ugyanis az MNB kamatdöntésére kerül sor. A budapesti tőzsdén ma a Richter és a Nyomda volt izgalmas, előbbi közzétette osztalékjavaslatát, utóbbira pedig friss elemzői vélemény érkezett. Amerikában előbb vegyes elmozdulást, majd döntően lefelé mutató részvényárfolyamokat láthattunk.

2024. március 25. 21:06 Megosztás Csökkenő részvényárfolyamok, emelkedő kötvényhozamok A Dow 0,41%-os, az S&P 500 0,31%-os, a Nasdaq 0,27%-os mínuszban fejezte be a kereskedést. A kötvényhozamok jellemzően emelkedtek, a 10 éves 3,5 bázisponttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés