Előfizetői tartalom

Az utolsó fél órában romlott el a hangulat a tőzsdén

Portfolio
Vegyesen indult a hét a nemzetközi tőzsdéken, míg az Egyesült Államokban tegnap lefelé vették az irányt a vezető részvényindexek, addig ma Ázsiában nagyrészt emelkedtek a tőzsdék, bár a japán és az indiai piac lemaradt. Európában a nap első részében iránykeresést láttunk mérsékelt elmozdulások mellett, majd délutánra elkezdett javulni a hangulat. Ugyanez látszott sokáig az Egyesült Államokban is, mérsékelten emelkedtek a vezető részvényindexek, a nap végére azonban mindhárom vezető részvényindex eséssel zárt.

2024. március 26. 21:04 Megosztás Esés lett a vége Hiába zajlott szinte egész nap pozitív tartományban a kereskedés az amerikai tőzsdéken, a nap végére mindhárom vezető részvényindex eséssel zárt: a Dow 0,1 százalékkal, az S&P 500 0,3 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés