Előfizetői tartalom

Rákapcsoltak a végén az amerikai tőzsdék

Portfolio
Ázsiában vegyes hangulatban telt szerda reggel a kereskedés, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A magyar tőzsde ehhez képest ma lemaradt, a blue chipek szinte kivétel nélkül estek - ezzel zsinórban a harmadik napja zárt az 50 napos mozgóátlaga alatt a BUX. Közben az Egyesült Államokban fordulatot láttunk, ugyanis a hét első szakaszában történt korrekció után ma határozottan emelkedtek a vezető részvényindexek, melyek közül az S&P 500 új zárócsúcsot ért el.

2024. március 27. 21:04 Megosztás Szép lett a zárás Rákapcsoltak a végére az amerikai indexek, a Dow 1,2 százalékos pluszban zárt, míg az S&P 500 0,9 százalékot emelkedett, a Nasdaq pedig 0,5 százalékot erősödött. A Dow több mint 450 pontot ralizott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés