Előfizetői tartalom

Itt vannak a Delta Technologies friss számai: előbb teljesülhet a vállalat fontos célja

Portfolio
Jelentős bevételnövekedésről és a profitráták számottevő javulásáról számolt be pénzügyi évének első félévére a Delta Technologies ma reggel közzétett jelentésében. A célul kitűzött éves bevételi tervnek közel 60 százaléka teljesült az üzleti év első felében, igaz, szezonálisan általában is ez az első hat hónap az erősebb. Az éves célkitűzés tartható, és ha nem lesz az év második felében rendkívüli gazdasági sokkhatás, akkor korábban teljesülhet az ötéves tervben megcélzott EBITDA-marzs – közölte a vállalat.

December végén zárult a Delta Technologies pénzügyi évének első féléve, amelynek számait ma tette közzé a társaság. A július-decemberi félévben a Delta Technologies konszolidált szintű árbevétele 17,2 milliárd forint volt, ami 57,6%-kal haladta meg az előző üzleti év azonos időszakában elért árbevételt. A Delta Technologies főpbb számainak alakulása a július-decemberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés