Előfizetői tartalom

Újabb akvizíciót zárt le a Waberer's, Szerbiában terjeszkedik a cég

Portfolio
A Waberer’s sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Az MDI fő tevékenységei közé tartozik a disztribúció, a közúti fuvarozás és a raktározás, így jól illeszkedik a magyar logisztikai cég portfóliójába - írják az akvizícióról szóló közleményben.

Sikeresen lezárta a Waberer’s Csoport a tavaly októberben bejelentett szerb akvizícióját, így a magyar logisztikai cég tulajdonába került az MD International (MDI) többségi, 55 százalékos tulajdonrésze, míg a fennmaradó 45 százalékos részesedés megvásárlására opciót szerzett. A tranzakció stratégiai jelentőségét mutatja, hogy az 1997-ben alapított MDI a szerb FMCG disztribúciós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés