Portfolio signature

Esnek a kriptovaluták – Most érdemes beszállni?

Portfolio
A márciusi rali után hangulatromlással indul az április a kriptovaluták piacán. A mostani esés elsősorban a dollár erősödésének tudható be. Ennek apropóján pedig megnéztük, hogy hol lehet érdemes a beszálláson gondolkodni legnépszerűbb coinok esetében.

A bitcoin árfolyama 5,1 százalékos mínuszban van, a mostani eséssel pedig több mint 10 százalékkal van lejjebb a jegyzés a március 14-én elért történelmi csúcshoz viszonyítva.

btc

Ami a technikai képet illeti, amennyiben folytatódik az esés, úgy lefelé a 62 700 dolláros szintre lesz érdemes figyelni, itt helyezkedik el jelenleg az 50 napos mozgóátlag, valamint találunk itt egy korábbi lokális mélypontot még márciusból.

Ezalatt a 60 000 dolláros zónára érdemes figyelni, amellett, hogy egy erős lélektani határról beszélünk ezen a szinten, itt található a 23,6 százalékos Fibonacci korrekciós szint is, valamint a grafikonon még található egy korábbi lokális mélypont 60 700 dollárnál, szintén márciusból.

Kedves Olvasónk!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés