Portfolio signature

50 százalékkal többet érhet a Wizz Air – Itt az idő beszállni?

Portfolio
Csütörtökön a Concorde megemelte a Wizz Air részvényeire vonatkozó célárát, a modellfrissítést követően pedig 50 százalékos felértékelődési potenciált lát az elemző a papírban. A javuló fundamentumok mellett technikai tényezők is támogathatják az emelkedést. Éppen ezért megnéztük, hogy hogyan fest most a technikai kép a Wizz Air esetében, valamint azt is, hogy mire lesz érdemes figyelnie a befektetőknek a következő időszakban.
Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

Mi most a sztori a Wizz Air-ben?

A Wizz Air árfolyama rázós utat járt be az idei évben: volt példa két számjegyű esésre és emelkedés is, ennek ellenére azonban idén eddig összességében nullában van a papír:

wizzair

A Concorde elemzője a céláremelést a Wizz Air legnagyobb piacian látható javuló fogyasztói szentimenttel, valamint a növekvő reálbérekkel indokolta. A várakozások szerint pedig ez a trend az utazási keresletet továbbra is erősen, a jegyárakat pedig magasan tarthatja a következő negyedévekben.

Az elemző azonban az optimizmus ellenére arra is figyelmeztetett, hogy

Kedves Olvasónk!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés