A Netflix után a Disney+ is lecsap a jelszómegosztókra
Üzlet

A Netflix után a Disney+ is lecsap a jelszómegosztókra

Portfolio
A Disney a Disney+ streaming szolgáltatásánál korlátozza a jelszómegosztást annak érdekében, hogy növelje a felhasználói bázist és a bevételeket, míg Bob Iger vezérigazgató szerint ez a lépés hozzájárulhat a platform nyereségessé válásához - írta a CNN.

A Disney bejelentette, hogy szigorítani fogja a Disney+ streaming szolgáltatásának jelszómegosztási gyakorlatát. Ez a lépés része annak a törekvésnek, hogy növelje az előfizetők számát és ezzel együtt a bevételeket. Bob Iger, a vállalat vezérigazgatója elárulta, hogy a korlátozásokat először júniusban néhány országban, majd szeptemberben további területeken is életbe léptetik.

A Disney+ és más Disney által üzemeltetett streaming platformok már korábban is tiltották az ügyfelek számára, hogy felhasználónévvel vagy jelszóval másoknak hozzáférést biztosítsanak, de ezidáig nem alkalmazták szigorúan ezt a szabályt.

A Hulu, amely szintén a Disney tulajdonában áll, már március 14-től kezdve korlátozza az ügyfelei által történő jelszómegosztást háztartáson kívül. Ez a változás követi a Netflix hasonló intézkedéseit, amelyek jelentős növekedést eredményeztek az új regisztrációkban. A Netflix esetében röviddel az intézkedések bevezetése után 100 000 új fiókot regisztráltak, ami több mint kétszerese volt a korábbi 60 napos átlagnak.

A Disney reméli, hogy ezekkel a lépésekkel hasonló sikert érhet el és elősegítheti a streaming platformjának nyereségessé válását. Jelenleg a Disney+ veszteséges, de a vállalat szerint hamarosan pozitív eredményeket fog produkálni.

Az előfizetők közötti jelszómegosztás korlátozása már régóta napirenden volt. Egy tavalyi befektetői konferencián Iger kifejtette, hogy ez az intézkedés kulcsfontosságú lesz a vállalat növekedési stratégiájában.

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tozsde részvény