Előfizetői tartalom

Zárt ajtók mögött folytatódik a bértárgyalás a győri Audinál

Portfolio
Az Audi Hungária Független Szakszervezet és az Audi Hungaria Zrt. képviselői közös döntése értelmében zárt ajtók mögötti tárgyalássorozatban alakítja ki azt a bérfejlesztési és juttatási csomagot, amelyet április 15-én mutatnak be a Bizalmi Értekezlet számára - derül ki az Audi Hungária Független Szakszervezetének (AHFSZ) tájékoztatójából.

Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóság elnökének és Háromi László, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnökének közös javaslatára, a felek úgy döntöttek, hogy zárt ajtók mögötti tárgyalásokkal folytatódik a bértárgyalás, egészen az április 15-i Bizalmi értekezletig. A szakszervezet képviselői a héten arra kaptak felhatalmazást a Bizalmi Értekezlettől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés