Előfizetői tartalom

Fontos határidő közeleg, nagy változás jön a biztosításoknál

Nagy változást hoz a biztosítók életében a Pénzmosás Elleni Törvény 2024. július 1-től életbe lépő módosítása. A jogszabály kimondja, hogy az életbiztosítási ágba tartozó szolgáltatások esetében az ügyfélazonosítást a biztosítóknak kötelező lesz távolról, vagyis online módon is elérhetővé tenni az ügyfelek számára. Ez nagy könnyebbséget jelent majd az életbiztosítást kötni szándékozó ügyfeleknek, de komoly terhet ró a biztosítási szektorra – írja szakmai cikkében a Biztosítási Elemző Központ.

AI in Business 2024 Milyen üzleti alkalmazásokra jó a mesterséges intelligencia és hogyan vágjunk bele egy AI-projektbe? Erről szól április 23-ai AI in Business konferenciánk! Regisztráció itt! Információ és jelentkezés 2024 második félévétől megszűnik - az életbiztosítások kötéséhez korábban kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés