Előfizetői tartalom

Pillanatok alatt megsemmisült egy cég - 99 százalékos zuhanás 15 perc alatt a tőzsdén

Portfolio
Gyakorlatilag percek alatt megsemmisült egy több milliárd dollár piaci értékű kínai cemetgyártó a hongkongi tőzsdén, írja a Bloomberg. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

Évek óta komoly problémák vannak a kínai ingatlanszektorban, ennek egyik tünete a tőzsdén is látszik, ugyanis az építőiparral kapcsolatos, tőzsdén jegyzett cégek részvényárfolyama igencsak hektikusan reagál a szektorral, vagy az egyes cégekkel kapcsolatos hírekre. Most egy kínai cementgyártó került a hírekbe azzal, hogy a piaci értéke gyakorlatilag pillanatok alatt lenullázódott....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés