Előfizetői tartalom

Nagyon elbántak az amerikai tőzsdékkel

Portfolio
Az ázsiai piacokon vegyes mozgásokkal telt a reggel, ezt követően azonban Európában kedvező hangulatban indult a nap, délutánra azonban lendületet vesztettek a tőzsdék, és az amerikai piacokon esést látunk, miután a befektetők attól tartanak, hogy a hétvégén Irán megtámadja Izrael. A kedvezőtlen nemzetközi hangulat és a forint gyengülése ellenére jól állja a sarat a magyar tőzsde, elsősorban az OTP céláremelést követő menetelésének köszönhetően. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

2024. április 12. 22:22 Megosztás A félelem uralta az amerikai tőzsdéket A befektetők kerülték a kockázatos eszközöket a pénteki kereskedésben, ennek megfelelően estek jelentősebb mértékben az amerikai részvénypiacok. A Dow 1,24%-ot, az S&P 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés