Előfizetői tartalom

Új igazgatósági tagokat választott a Waberer's közgyűlése

Portfolio
Az előző évit meghaladó mértékű, részvényenként 120 forintos osztalék fizetéséről döntött a Waberer's éves rendes közgyűlése. A részvényesek emellett elfogadták a vállalat beszámolóját, valamint két új Igazgatósági és egy új Felügyelőbizottsági tagot is választottak. A Waberer’s a közgyűléssel egyidőben publikálta első Fenntarthatósági jelentését is.

Elfogadták a részvényesek a Waberer’s éves rendes közgyűlésén a társaság 2023-as évről szóló beszámolóját. A 2023-as év nyeresége alapján a vállalat igazgatósága a tavalyi 100 forint után idén részvényenként 120 forintos osztalékot javasolt, amit a részvényesek elfogadtak, így azt a Waberer’s 2024. július 3-i kezdő naptól fizet ki. A Waberer's árfolyama pénteken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés