Előfizetői tartalom

Figyelmeztetést adott ki az európai légitársaságoknak a hatóság: óvatosan az izraeli és iráni légtér felett!

Portfolio
Az Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynöksége (EASA) óvatosságra inti a légitársaságokat az izraeli és iráni légtérben történő repülésekkel kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy bár a hétvégi feszültségek során nem kerültek veszélybe polgári gépek, továbbra is szorosan figyelemmel kísérik a helyzetet, és készen állnak megfelelő intézkedésekre.

Az Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynöksége (EASA) figyelmeztetést adott ki a légitársaságok számára, hogy fokozott óvatossággal repüljenek az izraeli és iráni légtér felett. Az EASA együttműködve az Európai Bizottsággal hangsúlyozta, hogy szorosan nyomon követik a helyzetet annak érdekében, hogy felmérjék az esetleges biztonsági kockázatokat az uniós légi járművek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés