Előfizetői tartalom

Új felsővezetők a Librinél

Portfolio
2023-ban tovább nőtt a Libri csoport, mind a könyvkereskedelmi, mind a könyvkiadói leányvállalatok jelentős növekedést értek el. A vállalat frissítette stratégiáját, ami alapján 2030-ra a Közép-Kelet európai régió kulturális és szórakoztatóiparának több szegmensében is meghatározó szereplő kíván lenni, ehhez pedig új vezetőket is kinevez a vállalat.

Közzétette 2023-as pénzügyi beszámolóját a Libri, amelyből kiderült, hogy a vállalat forgalma meghaladta a 30 milliárd forintot, adózott eredménye pedig 1,25 milliárd forint volt. A Libri Kiadói csoport éves árbevétele 14 százalékkal nőtt, adózott eredménye 643 millió forint volt. A Libri frissítette a középtávra kitekintő vállalati stratégiáját, a cégcsoport a jövőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés