Előfizetői tartalom

Az AI-megoldások a magyarországi raktárakba is betörnek

Portfolio
Közel 800 cikkszámot kezel, mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi a komissiózási feladatokat a Waberer’s Csoport leányvállalata, a WSZL az Unilever B2C webshopjában. Mesterséges intelligencia use case-eket, AI-megoldásokat és stratégiákat mutatunk be április 23-ai AI in Business rendezvényünkön. Regisztráció és részletek itt!

A Waberer’s egy 14.500 négyzetméteres raktári terület kezelése mellett az Unilever által működtetett Unishop raktárlogisztikai és fullfilment kiszolgálását is végzi. Jelenleg közel 800 cikkszámot – köztük főként tisztítószereket, mosószereket, öblítőket, élelmiszereket és higiéniai termékeket – kezelnek. A hatékonyságnövelés érdekében mesterséges intelligenciával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés