Előfizetői tartalom

A kisvállalkozók is pár perc alatt megmérhetik a karbonlábnyomukat

Portfolio
gyre többen követelik meg a beszállítóiktól, hogy elkötelezettséget mutassanak a kis- és egyéni vállalkozások a fenntarthatóság terén. A társadalom részéről is egyre nagyobb az igény, hogy a vállalkozások környezetvédelmi törekvései átláthatóak legyenek. Kevés cég tudja azonban, hogy mekkora a karbonlábnyoma és hogyan tudná csökkenteni azt. Íme pár hasznos tipp a kibocsátás minimalizálására.

Minden magánszemélynek, háztartásnak, vállalkozásnak van CO2 kibocsátása, még a legkisebb mikrovállalkozás, vagy otthonról dolgozó egyéni vállalkozó is karbonlábnyomot hagy maga után.  Ahogy arról korábban beszámoltunk az Opten és a Mastercard egy olyan közös projektet indított kifejezetten a kisebb vállalkozások számára, amellyel pár perc alatt kiszámítható a tevékenység...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés