Előfizetői tartalom

Kilőtt a Magyar Telekom a gyorsjelentés után

Portfolio
Jó hangulatban indult a kereskedés a magyar tőzsdén, a blue chipek közül a Magyar Telekom árfolyama jelentősen emelkedik, miután a tegnapi piaczárás után a vállalat a bevételek kétszámjegyű növekedéséről, és az EBITDA közel 50 százalékos megugrásáról számolt be, ráadásul a menedzsment megemelte a nettó eredményre vonatkozó idei célkitűzését, ami az osztalékkilátások szempontjából nem elhanyagolható tényező.

Emelkedéssel indul a nap a magyar tőzsdén, a BUX 0,6 százalékos pluszban van, így jelenleg 69 057 ponton áll az index értéke. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés