Előfizetői tartalom

Nem tudott 40 ezer pont felett zárni a Dow

Portfolio
Az ázsiai piacokon pozitív hangulat uralkodott a reggeli órákban, délutánra azonban mínuszba fordult Európa, és Amerikában is csak kisebb pluszokat láthatunk a tegnapi emelkedést követően. Itthon az utolsó blue chip is közzétette első negyedéves gyorsjelentését, a Magyar Telekom a bevételek és az EBITDA jelentős növekedéséről, valamint az idei profitvárakozás megemeléséről számolt be - a jelentést követően emelkedik a Telekom árfolyama.

2024. május 16. 22:06 Megosztás Dow: nincs meg a 40 ezer pont feletti zárás Nem jött össze a Dow Jones részvényindexnek a 40 ezer pont feletti zárás, végül 0,1%-os mínuszban, 39.869 ponton fejezte be a csütörtöki kereskedést. Az S&P 500 index eközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés