Előfizetői tartalom

Holnaptól letöltheted a kormány új mobilappját, Magyarország digitális útra lép

Holnaptól letölthető, május 21-től használható először a kormány új mobilappja, amellyel az állami és egyes piaci szolgáltatások digitális elérését támogatják. A DÁP mobilalkalmazást a Digitális Állampolgárság Program keretében fejlesztik. Erről a témáról is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT rendezvényén. Regisztráció és részletek itt!

Jön a DÁP mobilapp A DÁP Mobilalkalmazás a kormányzati honlap tájékoztatása szerint május 18-tól, azaz holnaptól tölthető le az App Store-ból és a Google Play áruházból, majd május 21-től aktiválható a kormányablakokban. Az app telepítése után ellenőrzik, hogy megfelelő-e a telefonunk, ezután engedélyezi kell a biometrikus azonosítást, az értesítéseket és a kamera...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés