Előfizetői tartalom

Hamarosan mesterséges intelligencia írhatja a cikkeket Magyarországon

MTI
Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon médiavállalatok, amelyek nem integrálják az új technológiákat a munkafolyamataikba - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányából. Közölték, a magyarok inkább pozitívan gondolnak az MI-megoldásokra. A GenAI banki környezetben való hasznosításáról is szó lesz június 11-ei Financial IT konferenciánkon. Regisztráció és részletek itt!

Az MI-technológia hazai médiapiacra gyakorolt hatását szakértőkkel készített interjúkkal, míg általános hazai ismertségét, használatát és elfogadottságát online, reprezentatív kérdőíves felméréssel vizsgálta a hatóság és a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) közös kutatása. Kapcsolódó cikkünk 2024. 05. 19. Soha nem volt még ennyire emberi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés