Portfolio signature

Zuhan a Wizz Air – Hol állhat meg?

Az elmúlt hetekben sorra kapta a pofonokat a Wizz Air: a légitársaság részvényeinek árfolyama 18 százalékot esett az elmúlt alig több mint két hétben, az esés során ráadásul több meghatározó szint is elesett. Éppen ezért megnéztük, hogy a mostani esés után hogy néz ki a technikai kép a Wizz Air esetében, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy meddig eshet még az árfolyam.

Egyre lentebb a Wizz Air

A Wizz Air részvényei viszonylag hamar lerázták magukról az izraeli konfliktussal kapcsolatos aggodalmakat és a lefelé módosított eredményvárakozásokat áprilisban, május elején pedig már az idei csúcsokat ostromolta a légitársaság részvényeinek árfolyama.

A fordulatot az hozta el, hogy május elején Michael O'Leary a rivális Ryanair vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy idén nyáron a vártnál várhatóan csak kisebb mértékben emelkednek majd a jegyárak, ez pedig jócskán rontotta az egész szektorra vonatkozó befektetői várakozásokat,

azóta gyakorlatilag megállás nélkül esik a Wizz Air, a május 7-én elért csúcshoz képest pedig már 18 százalékkal került lejjebb a cég részvényeinek árfolyama.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés