Előfizetői tartalom

Az ETF-ek után máris jöhet az újabb áttörés a kriptopiacon

Portfolio
Az amerikai Képviselőház szerdán jóváhagyta azt a törvényjavaslatot, amely új szabályozási keretet kíván létrehozni a digitális valuták számára. A jóváhagyás annak ellenére történt meg, hogy az Amerikai Értékpapír-felügyelet (SEC) nemrég figyelmeztetett, hogy ezek a változások új pénzügyi kockázatokat hordozhatnak magukban.

A javaslatot, amelyet főként republikánusok támogattak, 279-136-os arányban fogadták el. Jelenleg pedig még nem ismert, hogy a szenátus tárgyalni fogja-e ezt az intézkedést. A javaslatot támogatók az amerikai kongresszusban arra hivatkoznak, hogy ez átláthatóbbá tenné a szabályozást és elősegítené az iparág növekedését is. Gary Gensler, a SEC elnöke azonban aggodalmát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés