Előfizetői tartalom

MNB: minden tőzsdei cég időben közzétette az éves jelentését

Portfolio
Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését. A tőzsdei befektetőknek döntéseikhez célszerű a felügyelet honlapján közzétett, az éves beszámolókhoz kötődő könyvvizsgálói véleményeket is áttekinteni - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank.

A jogszabály által előírt 2024. április 30-i határidőig valamennyi, a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) által működtetett szabályozott piacon jelen lévő nyilvános értékpapír-kibocsátó közzétette a 2023. pénzügyi évről készített éves jelentését az MNB tőkepiaci közzétételi oldalon. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) folyamatos felügyelési tevékenysége során megállapította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés