Előfizetői tartalom

Nagy változások vannak az MVM áram- és gázszámláinál, kéthetes korlátozás jön az ügyintézésben

Portfolio
Az elmúlt évek üzleti tranzakciói nyomán az ország egész területén egyetemes áramszolgáltatóvá válik az MVM július 1-től, ami jelentős informatikai változásokkal is jár, és emiatt június végétől két hétig korlátozások várhatók az MVM ügyintézési csatornáin – jelezte az Indexnek adott interjúban Mátrai Károly. Frissítés! A cégcsoport napközben kiadott egy közleményt az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfeleket, az áram ügyintézési felületeket érintő fontos változásokról, ezekről itt írtunk.

Az MVM Csoport vezérigazgatója több fontos számlázási változtatást is kiemelt, így például azt, hogy miután az ELMŰ-ÉMÁSZ, illetve az E.On Áramszolgáltató (dunántúli fogyasztók) és az OPUS Titász (tiszántúli fogyasztók) ügyfeleinek átvétele után már az egész országban egyedüli egyetemes áramszolgáltatóvá válik az MVM, így minden ügyfél ugyanazon online ügyfélszolgálaton...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés