Portfolio signature

Itt vannak a Nyomda legfrissebb számai!

A pénteki piaczárást követően közzétette első negyedéves jelentését a Nyomda. Az időszak során a vállalat jelentős növekedést ért el. A szegmensek közül a biztonsági termékek és megoldása forgalma erős három számjegyű növekedést ért el, az export árbevétel aránya pedig több mint duplájára nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva.

17,8 milliárd forintos nettó árbevétellel zárta 2024 első negyedévét a Nyomda, ami 59 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva.

bevetel0524

Ami az egyes szegmenseket illeti:

  • A biztonsági termékek és megoldások forgalma 145 százalékkal nőtt a bázis időszakhoz képest.
  • A kártyagyártásból és megszemélyesítésből származó bevétel 14 százalékkal nőtt a tavalyi első negyedévhez képest.
  • A nyomtatványok gyártásából, megszemélyesítéséből, adatfeldolgozásából származó árbevétel azonban 7 százalékkal csökkent a bázis időszaki értékhez képest.
  • A hagyományos nyomdatermékek árbevétele 29 százalékkal csökkent.
  • Az egyéb árbevétel, ami főként kereskedelmi anyagok, áruk értékesítéséből származó bevételeket tartalmazza pedig 30 százalékkal nőtt.
szegmensek0524

Az export árbevétel 2024 első negyedévében 10,5 milliárd forint volt, amely 5,7 milliárd forinttal magasabb, mint a bázisérték, 59 százalékos export arányt képviselve.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés