Előfizetői tartalom

Szigorított a légitársaság a halálos turbulencia után

Portfolio
A Singapore Airlines, szigorította a fedélzeti biztonsági övek használatának szabályait és módosította legalább egy járat útvonalát egy keddi turbulencia után, amely Bangkokban kényszerleszállást eredményezett. A társaság emellett felfüggesztette a forró italok és ételek szolgáltatását bizonyos időszakokban - közölte a CNBC.

A Singapore Airlines bejelentette, hogy változtatásokat hajt végre a fedélzeti biztonsági övek használatának szabályozásában és egyes járatok útvonalán, miután egy keddi turbulencia kényszerleszállást eredményezett Bangkokban. A légitársaság közleménye szerint az új intézkedések részeként, amikor a biztonsági öv jelzése aktív, nem adnak el forró italokat és ételeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés