Portfolio signature

Itt a lista: ezek az AI-szolgáltatások most a legnépszerűbbek

Portfolio
Virágzik a mesterséges intelligencia üzletága, a szektor kulcsszereplői pedig már minden területen hozzájárulnak a vállalatok növekedéséhez. Az AI megoldások különösen az ügyfélszolgálat, a marketing, és a mérnöki munka területein bizonyulnak a leghasznosabbnak - számolt be a Business Insider.

A Ramp közzétette első negyedéves jelentését arról, hogy ügyfelei mely mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalatoknak fizetnek. A jelentésből kiderült, hogy nem technológiai vállalkozások használják legtöbbet az AI-t, hanem az egészségügyben és a pénzügyi szektorban tevékenykedő cégek.

Az OpenAI generatív AI modelljei, mint például a ChatGPT igazán hasznosak voltak az olyan területeken, mint az ügyfélszolgálat, a marketing és a mérnöki munka, míg a Midjourney és az ElevenLabs a márka és a design területein tevékenykedőket szólítja meg

- mondta Rahul Sengottuvelu, a Ramp alkalmazott AI platformjának vezetője.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés