Előfizetői tartalom

Komoly ellenszélben állja a sarat a Rába

Portfolio
Jelentős piaci kihívásokkal szembesült a Rába az év első hónapjaiban, hiszen a mezőgazdasági piacokon komoly visszaesés tapasztalható, és a közúti fuvarozási eszközöknél is erőteljesen csökkent a kereslet. A piaci kihívásokra a vállalat szigorú költségkontrollal és hatékonyságjavító intézkedésekkel reagált, így a csökkenő bevételek ellenére is sikerült növelni üzemi, valamint EBITDA-szintű nyereségét.

Kedvezőtlen iparág környezet nehezíti a Rába működését A haszongépjárművek piacán tapasztalható korábbi növekedési trendek 2023 második félévétől kezdődően csökkenésbe fordultak és az év hátralévő részében is további határozott keresletcsökkenés várható - áll a Rába első negyedéves gyorsjelentésében. Az első negyedéves értékesítési adatok a piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés