Előfizetői tartalom

Vegyesen mozogtak az amerikai részvényindexek

Portfolio
Egymás után érkeznek a héten a fontos gazdasági adatok és események, ma az Európai Központi Bank kamatdöntésére figyelt a piac, az EKB pedig a várakozásoknak megfelelően kamatot vágott. Ugyan a vezető európai indexek lendülete valamelyest csökkent a kamatdöntés után, a hangulat továbbra is pozitív, emelkednek a tőzsdék Európában. Az USA-ban ehhez képest csak iránykeresés látszott, a befektetők kivártak a pénteken érkező munkaerőpiaci adatok előtt.

2024. június 06. 22:08 Megosztás Itt a vége A Dow 0,20%-os pluszban, az S&P 500 viszont 0,02%-os, a Nasdaq 0,09%-os mínuszban zárta a csütörtöki kereskedést. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés