FONTOS Nem csak a merényletre készülhetett a Trumpra lövő férfi: ezt találták az autójában
 
Előfizetői tartalom

Kikelt magából Elon Musk, betiltaná az iPhone-t a cégeinél

Portfolio
Tegnap tartotta az Apple nagy tech eseményét, a Worldwide Developers Conference-t, amin többek között bemutatta mesterséges intelligencia stratégiáját, amelynek része volt, hogy megállapodást kötött az OpenAI-jal arról, hogy a ChatGPT-t integrálják a legújabb iPhone-okba. A hírnek nem mindenki örült, Elon Musk rögtön aggodalmát fejezte ki.

Megállapodást kötött az Apple és az OpenAI arról, hogy az amerikai mobilgyártó a legújabb készülékeiben használni fogja a ChatGPT-t. Bár az Apple egyértelműen jelezte, hogy a felhasználók fogják ellenőrizni, hogy mikor használják a ChatGPT-t, és engedélyt kell adniuk, mielőtt bármilyen adatot megosztanak, nem mindenki örül az újításnak. Elon Musk a bemutató után azzal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés