Portfolio signature

Most érdemes figyelni, nagy izgalmak jöhetnek az Apple-nél!

Portfolio
Tegnap kezdődött el az Apple június 14-ig tartó éves fejlesztői konferenciája (WWDC), ahol a cég máris lerántotta a leplet legújabb dobásairól. Előzetesen a legnagyobb várakozások azt övezték, hogy vajon hogyan lesz képes a cég kihasználni a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségeket, a látottaktól azonban nem voltak elragadtatva a befektetők, sőt, néhányan már aggályaiknak is hangot adtak. A tegnapi esés ellenére azonban lehetnek jó lehetőségek, éppen ezért megnéztük, hogy mit mutat jelenleg a technikai kép az Apple esetében.

Nincsenek elragadtatva a befektetők

Közel 2 százalékos eséssel zárt hétfőn az Apple, annak ellenére, hogy a tegnap kezdődő WWDC konferencián több látványos megoldásról is lerántotta a leplet a vállalat, melyek közül kétségkívül a cég mesterséges intelligencia stratégiájának bemutatása volt.

A befektetők azonban főként a negatívumokra fókuszáltak, ezt jól mutatja az is, hogy

ilyen nagy esésre a 10 korábbi konferencia alatt soha nem volt példa, a 2016-os 1,5 százalék volt eddig a legnagyobb esés.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés