Előfizetői tartalom

Fordulat az amerikai tőzsdéken

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgások voltak ma reggel, a vezető európai részvényindexek lefordultak, a magyar tőzsdén kisebb elmozdulásokat láthatunk, miután Magyarország nagyon súlyos büntetést kapott. Az amerikai tőzsdéken vegyes a hangulat: különösen a Teslára érdemes ma figyelni, miután a vállalat részvényei jelentős pluszban nyitottak azt követően, hogy a cég részvényesei elfogadták Elon Musk 56 milliárd dolláros kompenzációs csomagját.

2024. június 13. 22:12 Megosztás Sorozatban harmadszor zárt mínuszban a Dow Vegyes lett a kép a tengerentúli részvénypiacokon. A Dow Jones 0,17%-ot veszített értékéből, ezzel sorozatban a harmadik nap szenvedett el esést. Ezzel szemben az S&P 500 index...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés