Előfizetői tartalom

Európa szenvedett, az USA-ban nem sikerült rosszul a zárás

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken vegyes, de nagyrészt negatív irányú mozgások voltak ma láthatók, ami pedig Európát illeti, a kereskedés első szakaszában itt sem alakultak ki határozott irányú mozgások, majd a nyitástól távolodva elkezdtek lefordulni a tőzsdék. A francia tőzsde kifejezetten gyengén teljesített, miután a piac a szélsőjobboldal politikai előretörésének potenciális hatásait árazza. A hét zárása felé közeledve az amerikai tőzsdék lendülete is alábbhagyott, de végül a tegnapi szint körül zártak az indexek.

2024. június 14. 22:06 Megosztás Vegyes zárás Végül visszajöttek az amerrikai indexek, a Dow -0,2%-kal zárt, az S&P 500 index stagnált, a Nasdaq 0,1%-ot növekedett. A hét utolsó napjára nem maradt nagy mozgás, nem úgy mint Európában, ahol méretes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés