Előfizetői tartalom

Hónapok óta szenved a bitcoin, megverték a kötvények ebben a negyedévben

Portfolio
A részvények és a kötvények ebben a negyedévben jobb hozamot biztosítottak, mint a bitcoin, amely április eleje óta 5 százalékot esett. A Bloomberg szerint ez felveti a kriptoboom kifulladásának lehetőségét, és az ETF tőkeáramlásának vizsgálata is arra utal, hogy a korábbi éveknél jóval kevesebb új tőke érkezik a piacra.

A márciusig tartó három hónapban a bitcoin értéke 67 százalékkal emelkedett, messze megelőzve ezzel a hagyományos eszközöket. A második negyedévben azonban a Bloomberg globális kötvényeket, részvényeket és nyersanyagokat követő indexei még alacsony egyszámjegyű hozammal is megelőzték a bitcoint, amely április elejétől a mai napig mintegy 5 százalékot veszített az értékéből....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés