Előfizetői tartalom

Nem várt egyesülést jelentettek be a budapesti reptéren

MTI
A hatékonyabb és versenyképesebb szolgáltatások érdekében egyesíti tevékenységeit az Airport Service Budapest Zrt. (AS Budapest) és a Menzies Aviation Hungary Kft., és egy vállalatként biztosítják a földi kiszolgálást, az árufuvarozási és a lounge szolgáltatásokat a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren; a tranzakciót a versenyjogi hatóságnak még jóvá kell hagynia - közölte az AS Budapest.

Az AS Budapest Zrt. 35 százalékos tulajdoni részesedést szerzett a Menzies Aviaton Hungary Kft.-ben. A társaság neve marad Menzies Aviaton Hungary Kft. Az AS Budapest több nagy légitársaság földi kiszolgálója a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Tevékenységi körébe tartozik az utas-, légiáru- és repülőgép-kiszolgálás, de ellát repülésbiztonsági és egyéb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés