FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Akár több millió forint is lehet a mobilhasználat külföldön – Ezekre figyelj, hogy elkerüld!

MTI
A külföldi mobilhasználat szabályaira hívja fel a figyelmet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), kiemelve, hogy figyelmetlenségből akár több millió forintba is kerülhet a mobiltelefon használata a külföldi nyaraláson, és ehhez Európát sem kell elhagyni.

Az NMHH kommunikációs igazgatósága azt közölte kedden az MTI-vel, hogy egy uniós rendelet szabályainak köszönhetően ma már szinte korlátok nélkül lehet használni a mobiltelefonokat az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban (az EU tagállamai mellett Izlandon, Norvégiában és Liechtensteinben). A fogyasztói tudatosság azonban továbbra is elengedhetetlen: figyelmetlenségből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés