Előfizetői tartalom

Külföldi piacokon folytatódhat a Gloster-sztori - Mi jön most?

Portfolio
Majdnem napra pontosan négy éve kezdődött meg a kereskedés a Gloster részvényeivel a BÉT Xtend piacán – konferálta fel a mai befektetői tájékoztatót a társaság HR-igazgatója, Oszlánszki Péter. Ezt követően Szekeres Viktor, a Gloster alapítója és elnöke beszélt a tervekről, a kilátásokról, a növekedési lehetőségekről, és arról, hogy miért lehet izgalmas a Gloster-sztori.

Mind az árbevétel, mind az EBITDA masszív növekedésen van túl, amit akvizíciós hatás is bőven segített az elmúlt években, 60 hónap alatt 11 tranzakciót bonyolított le a vállalat. Az elmúlt év egy nagyon egyedi sztori volt, most sokkal inkább arról érdemes beszélni, hogy mit tartogat a jövő – mondta el Szekeres Viktor. A Gloster a legnagyobb magyar tulajdonú, szoftverértékesítést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés