Előfizetői tartalom

A Nasdaq vezette az esést, mínuszban zárt az Apple és az Nvidia is

Portfolio
Viszonylag csendes napjuk volt tegnap a nemzetközi piacoknak, hiszen az amerikai tőzsdék nemzeti ünnep miatt zárva tartottak. Ma viszont már a szokásos módon nyitva vannak a piacok, és ugyan az ázsiai tőzsdék vegyes és mérsékelt elmozdulásokat mutattak, az európai piacokon határozott emelkedést láthattunk, míg az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a csütörtök. Esett a Nasdaq és az S&P 500 is, ami elsősorban az Nvidia és az Apple korrekciójának volt köszönhető.

2024. június 20. 21:59 Megosztás Itt a vége Vegyes mozgásokat hozott a csütörtöki nap az amerikai tőzsdéken: amíg a Dow Jones 0,8 százalékos pluszban zárt, addig az S&P 500 0,3, a Nasdaq pedig 0,8 százalékos mínuszban zárt. A kereskedés alapvetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés