Előfizetői tartalom

Frissítette osztalékpolitikáját a Waberer's

Portfolio
A saját részvényekkel történt korrekciót figyelembe véve a múlt évi eredmény után részvényenként 121,47 forint osztalékot fizet a Waberer’s Csoport - derült ki a cég közleményéből. A vállalat részvényei június 24-én forognak utoljára a 2023-as osztalékszelvénnyel a Budapesti Értéktőzsdén, a kifizetés pedig július 3-án kezdődik. A társaság közölte azt is, hogy frissítette az osztalékpolitikáját. Ennek alapja, hogy a részvényesi érték maximalizálása érdekében összhangot teremtenének a stratégiában meghatározott növekedési tervek végrehajtása és az elért eredmények részvényesekkel történő megosztása között.

A Waberer's áprilisi közgyűlése osztalék kifizetéséről döntött a tavalyi eredményéből, így részvényenként bruttó 121,47 forint tényleges osztalékot fizetnek - közölte a vállalat. Ez a szerdai záróárfolyam alapján 3 százalékos osztalékhozamot jelent. Az osztalék kifizetése 2024. július 3-án indul. A Waberer’s-részvények június 24-én forognak utoljára a 2023-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés